Over mij
Ik ben Mijke de Vries - Brocken. In 2020 heb ik Mijkcuisine opgericht. Ik ben begonnen met het maken van lekkere daghappen, zodat iedereen thuis lekker en gezond en gemakkelijk uiteten kon. De daghappen maak ik nog steeds bijna elke donderdag en vrijdag voor jullie. Mijkcuisine is ondertussen gegroeid tot een cateringbedrijf en samen met mijn man Floris staan wij nu in onze prachtige productiekeuken aan de Laan van de Kreeft in Apeldoorn.
Mijkcuisine is nu een cateringbedrijf geworden, je kunt ons inschakelen voor elk soort catering, van het diner bij je bruiloft, tot een volledig tuinfeest, van private dining tot een bedrijfslunch, van aangeklede borrels, tot uitvaart, catering in de breedste zin van het woord, als het maar om lekker eten gaat. Ook het servies en glaswerk verzorgen we graag. Stijlvol en gemakkelijk.
Ik kook graag met eerlijke, seizoensgebonden en zoveel mogelijk biologische producten en verdiep me in de wijn spijs combinaties, bij ieder gerecht is een bijpassende wijn of biertje mogelijk.
Iedere week maken we ook een verse soep en een quiche van de week. Lekkere, verse en betaalbare gerechten, dus is er geen tijd of zin om te koken, maar wel zin in iets gezonds en lekkers houd mijn website en socials in de gaten, of meld u aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks de daghappen in uw mail, dat maakt het bestellen nog makkelijker.
We denken graag met u mee, bel of mail ons dus gerust.
Mijn manier van koken
Ik kook graag met eerlijke seizoensgebonden producten en beperk mij niet tot maar een stijl van koken. Ik kook gerechten van over de hele wereld en daag mezelf elke keer graag weer uit om het nog net iets lekkerder te maken. Kwaliteit en smaak zijn voor mij de meest belangrijke factoren van mijn kookstijl.
Ik werk samen met de beste partners en zorg voor de meest duurzame en eerlijke ingrediƫnten.
Als ik een paar gerechten zou mogen opnoemen die ik zelf maak en het lekkerste vind, noem ik zeker de Lasagne a la Mijkcuisine, mijn rijkgevulde Paella, Indonesische Runder rendang, Thaise pompoen stoof, Risotto met paddenstoelen en Indiase Linzendahl op. Zoals ik al zei, gerechten van over de hele wereld.