Over mij

Ik ben Mijke de Vries - Brocken. In 2020 heb ik Mijkcuisine opgericht. Elke donderdag en vrijdag maak ik heerlijke verse daghappen voor jullie. Ik kook graag met eerlijke, seizoensgebonden en zoveel mogelijk biologische producten en verdiep me graag in de wijn spijs combinaties, bij ieder gerecht is een bijpassende wijn of biertje mogelijk. Iedere week maak ik ook een andere verse soep van de week. Lekkere, verse en betaalbare gerechten, dus heeft u geen tijd of zin om te koken, maar wel zin in iets gezonds en lekkers houd mijn website en socials in de gaten, of meld u aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks de daghappen in uw mail, dat maakt het bestellen nog makkelijker. 

Naast de daghappen kunt u mij ook inschakelen voor catering. Bent u van plan om een feestje te geven, een diner bij u thuis of op locatie of heeft u bijvoorbeeld een vergadering waar catering voor nodig is, deze zorg neem ik graag uit handen. Van de lekkerste buffetten, tot meerdere gangen, van walking diners tot private dining. Iedere vorm van catering is mogelijk. Ook het servies, bestek en glaswerk kan ik verzorgen. 

Ik denk graag met u mee, bel of mail mij dus gerust als ik iets voor u kan betekenen. 

Mijn manier van koken 

Ik kook graag met eerlijke seizoensgebonden producten en beperk mij niet tot maar een stijl van koken. Ik kook gerechten van over de hele wereld en daag mezelf elke keer graag weer uit om het nog net iets lekkerder te maken. Kwaliteit en smaak zijn  voor mij de meest belangrijke factoren van mijn kookstijl. 

Ik werk samen met de beste partners en zorg voor de meest duurzame en eerlijke ingrediƫnten.

Als ik een paar gerechten zou mogen opnoemen die ik zelf maak en het lekkerste vind, noem ik zeker de Lasagne a la Mijkcuisine, mijn rijkgevulde Paella, Indonesische Runder rendang, Thaise pompoen stoof, Risotto met paddenstoelen en Indiase Linzendahl op. Zoals ik al zei, gerechten van over de hele wereld.